Претрага
Close this search box.

Edukacija
i MSUV

Programi edukacije u Muzeju se sprovode u formi stručnih vođenja pojedinaca i grupa kroz izložbe, multimedijalnih radionica, debata, tribina, seminara, prezentacija i razgovora sa umetnicima. Aktivnosti su besplatne i organizuju se po dogovoru sa službama Muzeja. Edukativni program namenjen je svim uzrastima i stepenima obrazovanja, kao i inostranim posetiocima Muzeja koji žele da saznaju više o savremenoj umetnosti Vojvodine, istoriji Muzeja ili zgradi u kojoj se nalaze izložbene prostorije.

Ukoliko želite da organizujete posetu grupe ili stručno vođenje kroz aktuelne postavke u Muzeju uputite zahtev na info@msuv.org

Za informacije i organizaciju programa za decu i mlade obratite se našoj pedagoškoj službi olivera.vucinicleko@msuv.org

Projekat “ Deca i muzej – edukacija, program za najmlađe” Udruženje građana Studio Mano, već dugi niz godina realizuje u saradnji sa Muzejem savremene umetnosti Vojvodine, gde deca kroz profesionalnu likovnu animaciju i edukaciju stiču veštine i znanja vezane za likovno izražavanje i opštu kulturu. Rad sa decom baziran je na teorijskoj i praktičnoj edukaciji koja podrazumeva stručnu pomoć i podršku kroz grupni i individualni rad. Takođe, deca se upoznaju sa delima i pravcima moderne i savremene umetnosti kroz saradnju sa kustosima MSUV uključivanjem u njihove programske aktivnosti.

Aktivnosti i radionice u sklopu ovog projekta održavaju se svakog petka u terminu od 15 – 16:30h.